Tjenester

Planlegging

Denne tjenesten inkluderer manusskriving og utvikling, stedsspeiding, casting og alle nødvendige forberedelser før selve filmingen påbegynnes.

Kinematografi

Regissører av fotografi tilbyr sin ekspertise i å fange bilder av høy kvalitet. Dette inkluderer kamerabetjening, lysdesign og bildekomposisjon

Produksjonsteam

Dette innebærer å ansette og koordinere ulike teammedlemmer, for
eksempel produsenter, regissører, lydteknikere, makeupartister og produksjonsassistenter

Post-produksjon

Planlegging

Video post-produksjon er en nøkkeltjeneste der råopptak forvandles til en polert og sammenhengende fortelling. Vårt team av redaktører jobber med den endelige redigeringen, legger til effekter og raffinerer sluttproduktet for å møte kundens behov.

Visuelle effekter (VFX)

VFX-fagfolk lager spesialeffekter for å forbedre den visuelle
appellen til den endelige videoen. Denne tjenesten er utformet for å oppfylle de mer komplekse kravene til klienter for TV-reklame eller musikkvideoer.

Lyddesign og lydproduksjon

Lydingeniører og designere jobber med å skape lyd av høy kvalitet for video. Dette inkluderer opptak, redigering og miksing av lydelementer som dialog, musikk og lydeffekter.

Fargekorrigering

Fargeleggere justerer fargen og tonen i videoen for å oppnå et bestemt utseende eller stemning. Denne prosessen er viktig for å sette den visuelle stilen til produksjonen.

Distribusjon og markedsføring

Etter produksjon er vårt markedsføringsteam ansvarlig for å lage en strategi, kampanjer og evaluere og markedsføre sluttproduktet.

KONTAKT

Vår adresse
RING OSS
BESØK OSS

SEND OSS EN MELDING